
Τα νέα μας



11-03-25


Η εταιρεία Alipàsti συμμετείχε δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2025, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Η FOOD EXPO αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσελκύοντας περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες του κλάδου. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 1.300 παραγωγικές και εμπορικές εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας πάνω από 50.000 εκλεκτά προϊόντα. Η παρουσία της Alipàsti στην έκθεση ενίσχυσε την προβολή της εταιρείας και των προϊόντων της, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών και την ενδυνάμωση της θέσης της στην αγορά.
Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», έκανε εκτενή αναφορά στο παρακάτω άρθρο της, για τη συμμετοχή της Alipàsti στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών.

Στις 20 Νοεμβρίου 2024, η εταιρεία “Alipàsti” είχε την τιμή να παρουσιαστεί σε άρθρο του έγκριτου περιοδικού Food Reporter, αναδεικνύοντας τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της. Το άρθρο επικεντρώθηκε στις αξίες της εταιρείας, τη δέσμευση για ποιότητα και παράδοση, καθώς και στη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων "clean label", χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα. Επιπλέον, παρουσιάστηκε η ιστορία και το όραμα του ιδρυτή, Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος με πάθος και καινοτομία οδηγεί την Alipasti σε νέους δρόμους γεύσης. Η δημοσίευση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση για την εταιρεία μας, επιβεβαιώνοντας την προσπάθειά μας να φέρουμε τα "εκλεκτά του Βόλου" σε κάθε σπίτι.


22-11-24



Από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου 2024, η εταιρεία “Alipàsti”συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Pelion Gastronomy Festival, το οποίο διοργανώθηκε στη φάρμα Καραΐσκου, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Μέσα από αυτή τη γιορτή γαστρονομίας, η “Alipàsti”παρουσίασε τα εκλεκτά προϊόντα της, αναδεικνύοντας τις μοναδικές γεύσεις και την ποιότητα των ελληνικών αλιευμάτων. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη φιλοσοφία της εταιρείας για "clean label" προϊόντα και να απολαύσουν αυθεντικούς ελληνικούς μεζέδες που συνδυάζουν παράδοση και καινοτομία. Η συμμετοχή μας στο φεστιβάλ αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία και μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσουμε το όραμά μας για ποιοτική γαστρονομία εμπνευσμένη από τις γεύσεις του Βόλου.
02-07-24


